Навіщо котлети перед смаженням обвалюють у борошні: відповідь знають тільки досвідчені господині
Котлети-це таке блюдо з приготуванням якого може впоратися і недосвідчена господиня, і середній холостяк.
Тим часом, є деякі хитрощі, які мають на увазі правильне приготування цього виробу, дозволяючи зробити їх вигляд більш апетитним і поліпшити смакові якості.
Отже, запорука смачних котлет це не тільки якісний фарш і спеції.
Половина успіху полягає в процесі приготування напівфабрикату, особливо якщо ви готуєте не на пару, а обсмажуєте їх на сковороді.
У борошні виріб варто попередньо обваляти для того, щоб утворилася смачна і хрустка скоринка.
Крім того, обваляти виріб в борошні, будьте впевнені в тому, що всі соки залишаться всередині, а сама котлета вийде м’якою.
Але і це ще не все, борошно захистить напівфабрикат від підгоряння.
А під час приготування менше шансів на те, що виріб буде розприскувати по сторонам гарячий жир, вимазуючи плиту і робочу поверхню.