Що смажити в першу чергу: цибуля або морква? Яку помилку роблять господині

Готуючи зажарку для щей, борщу або іншої страви, рідко яка господиня замислюється над тим, що потрібно смажити спочатку – цибулю або моркву?

Хтось вважає за краще пустити в справу спочатку цибулю, а потім нашатковану моркву. Хтось робить навпаки, але при цьому кожен вважає, що чинить правильно.

Як смажити і пасерувати правильно

Потрібно розуміти, що овочі смажаться для посилення аромату і смаку майбутнього страви.

Крім того, поліпшується колір, а суп або борщ стають яскравішими і більш насиченим.

Что жарить в первую очередь: лук или морковь? Какую ошибку делают хозяйки

Також варто знати, що смажити овочі потрібно на середньому вогні.

Першим потрібно обсмажити цибулю. Займає це не більше трьох хвилин в залежності від кількості овочів, виду нарізки та інших нюансів.

У тому випадку, якщо насамперед обсмажити моркву, а потім викласти її і починати смажити цибулю, то можна залишитися без бажаної золотистої скоринки.

Неважливо, як нарізані овочі, важливо, що в першу чергу на сковороду потрібно відправляти цибульні колечка або шматочки і тільки після готовності цибулі додавати терту моркву.

Разом овочі смажаться 5 хвилин на сильному вогні з постійним помішуванням.

Також можна смажити овочі одночасно, на різних сковорідках.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Previous post Як приготувати оладки на кефірі: помилка, через яку вони не виходять повітряними
Next post 5 секретів господинь, які допоможуть поліпшити смак домашнього фаршу