5 секретів господинь, які допоможуть поліпшити смак домашнього фаршу
Дбайливі господині завжди вважають за краще готувати фарш самостійно.
Страви, приготовані з домашнього рубленого м’яса, виходять набагато смачніше і корисніше, ніж зроблені з магазинного продукту.
Однак часто в процесі готування багато стикаються з деякими проблемами: наприклад, фарш з курятини – сухуватий, з яловичини – надто щільний, а з свинячого м’яса – розвалюється.
Для того щоб труднощів з ліпленням не виникало, досить знати 5 важливих секретів, які допоможуть удосконалити смак фаршу.
Секрет № 1
Для фаршу краще комбінувати різні види м’яса. Від такого змішування смак страви тільки покращиться. Абсолютно з будь-яким м’ясом відмінно поєднується свинина.
Секрет № 2
Мало кому відомо, що доданий до рубаного м’яса томатний сік додасть йому ніжність і цікаві смакові відчуття.
Секрет № 3
Добре подрібнену цибулю є інгредієнтом № 1 для фаршу. Завдяки йому м’ясо стає соковитим. Лук можна подрібнити за допомогою блендера, пропустити через м’ясорубку або дуже дрібно порізати ножем.
Секрет № 4
Рада для любителів пишних котлет. При ліпленні в кожен виріб кладеться кубик льоду. Розтоплюючись, рідина зволожить м’ясо і зробить котлети соковитими.
Секрет № 5
Також важливо знати про те, що не потрібно відразу готувати з тільки що перекрученого м’яса. Продукт краще відправити” відпочити ” на годину в холодильник. Фарш стане більш еластичним і клейким.