5 секретів господинь, які допоможуть поліпшити смак домашнього фаршу

Дбайливі господині завжди вважають за краще готувати фарш самостійно.

Страви, приготовані з домашнього рубленого м’яса, виходять набагато смачніше і корисніше, ніж зроблені з магазинного продукту.

Однак часто в процесі готування багато стикаються з деякими проблемами: наприклад, фарш з курятини – сухуватий, з яловичини – надто щільний, а з свинячого м’яса – розвалюється.

Для того щоб труднощів з ліпленням не виникало, досить знати 5 важливих секретів, які допоможуть удосконалити смак фаршу.

5 секретов хозяек, которые помогут улучшить вкус домашнего фарша

Секрет № 1

Для фаршу краще комбінувати різні види м’яса. Від такого змішування смак страви тільки покращиться. Абсолютно з будь-яким м’ясом відмінно поєднується свинина.

Секрет № 2

Мало кому відомо, що доданий до рубаного м’яса томатний сік додасть йому ніжність і цікаві смакові відчуття.

Секрет № 3

Добре подрібнену цибулю є інгредієнтом № 1 для фаршу. Завдяки йому м’ясо стає соковитим. Лук можна подрібнити за допомогою блендера, пропустити через м’ясорубку або дуже дрібно порізати ножем.

Секрет № 4

Рада для любителів пишних котлет. При ліпленні в кожен виріб кладеться кубик льоду. Розтоплюючись, рідина зволожить м’ясо і зробить котлети соковитими.

Секрет № 5

Також важливо знати про те, що не потрібно відразу готувати з тільки що перекрученого м’яса. Продукт краще відправити” відпочити ” на годину в холодильник. Фарш стане більш еластичним і клейким.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Previous post Що смажити в першу чергу: цибуля або морква? Яку помилку роблять господині
Next post Які 5 гарячих страв можна приготувати з вчорашньої картоплі: секрети, про які не здогадуються