Навіщо котлети перед смаженням обвалюють у борошні: відповідь знають тільки досвідчені господині

Котлети-це таке блюдо з приготуванням якого може впоратися і недосвідчена господиня, і середній холостяк.

Тим часом, є деякі хитрощі, які мають на увазі правильне приготування цього виробу, дозволяючи зробити їх вигляд більш апетитним і поліпшити смакові якості.

Отже, запорука смачних котлет це не тільки якісний фарш і спеції.

Половина успіху полягає в процесі приготування напівфабрикату, особливо якщо ви готуєте не на пару, а обсмажуєте їх на сковороді.

Зачем котлеты перед жаркой обваливают в муке: ответ знают только опытные хозяйки

У борошні виріб варто попередньо обваляти для того, щоб утворилася смачна і хрустка скоринка.

Крім того, обваляти виріб в борошні, будьте впевнені в тому, що всі соки залишаться всередині, а сама котлета вийде м’якою.

Але і це ще не все, борошно захистить напівфабрикат від підгоряння.

А під час приготування менше шансів на те, що виріб буде розприскувати по сторонам гарячий жир, вимазуючи плиту і робочу поверхню.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Previous post Місячний календар дачника на кінець липня: що слід зробити в городі
Next post 11 хитрощів, які допоможуть приготувати борщ мрії